söndag, februari 22, 2009

Vilodag!

Efter att ha kommit hem först klockan tre i natt så blev det lagom att gå upp på akupunktur till klockan elva i förmiddags. Vi var ju som jag skrev igår uppe i Sälen och vallade skidor, vi hade bortåt 60 par att valla, det blir monotont ganska snart kan jag säga. Men det är kul att hjälpa motionärerna och förhoppningsvis kommer dem att åka bättre än vad de hade gjort om de skulle valla själva.
Efter akupunkturen hjälpte jag till att skotta gården då det kommit rejält med snö. Snön var tämligen tung också då temperaturen ligger runt noll grader nu. Nu sitter jag och ska kolla på herrarnas VM-distans double pursuit. Hoppas på bättre lycka för grabbarna idag!
Det är skönt med vilodag idag då jag var rätt trött i kroppen igår! Jag skriver mer sen!

6 kommentarer:

Anonym sa...

När vilan är självvald är den verkligen GULD värd! Men annars... PEST!
(Är allt lite impad över hur du tränar. :-) )

Unknown sa...

Ja det tycker jag med! :) Jaså? På vilket sätt?

Anonym sa...

För mig som är en hallandskulla är jag superimpad över att du kan köra så fort, mycket och hårt på SKIDOR. det verkar så lätt men jag vet ju att det inte är det i verkligheten. (Även om jag verkligen försökt med tankens kraft få min kropp att susa fram så där. Men det slutar alltid med att jag far med näsan i snön. Märkligt...)

Unknown sa...

Hehe vilken tur att någon blir impad då :) Ja men fortsätt försök ett tag till så kommer det till slut, säger som jag brukar säga till folk som vill lära sig och bli bättre: Man blir ingen skidåkare över en natt eller två :)

Anonym sa...

Nej det är sant. Jag vill ju egentligen bara springa men fötterna trilskas. Där jag är nu finns ingen snö så det får vänta tills nästa vinter. Hann dock med några timmar innan jag for och det går bättre och bättre för varje år! Nu klarar jag 10:an på Lugnet utan att dratta på ändan stup i kvarten. ;-)

Unknown sa...

Ja det är tråkigt med löpning ibland, åtminstone då man blir skadad hela tiden, det sliter ju rätt hårt. Ja du ser du blir bättre och bättre :)