måndag, februari 16, 2009

Dagens träning och pulskurva


Hallå där, idag har jag ringt en del företag men kammat noll tyvärr vilket är tråkigt. Desto roligare är att jag idag fick tillbaka min pulsklocka efter att jag i torsdags skickade iväg den till Polar på reparation då Stella i stort sett bitit sönder den. Nu fixade Polar den på väldigt kort tid och utan kostnad som en liten sponsring åt mig, så ett stort tack till er!


Träningen idag blev ett återhämtningspass löpning med Stella runt om på Jungfruberget och Lugnet. Vi var ute i 1,20 timmar och sprang 12 kilometer. Dock var stora delar av passet snöpulsning och ni som känner terrängen vet att det är kuperat. Sen så räknar jag aldrig kilometrar och/eller mil utan enbart tid. Men då jag nu har en GPS i mobilen och ett program till den kallat: "nokia sports tracker" , så är det en kul grej att kunna se hur långt jag tränat och även att kunna se en "karta" efteråt.


Imorgon ska jag hjälpa högstadieungdomarna på britsarvsskolan att valla under deras miniatyrvariant utav en svensk klassiker. Nu på tur står alltså för dem skidåkningen där de ska åka 20 kilometer och tydligen skulle ett par hundra åka. Väldigt kul att det finns intresse, även om det inte är några tävlingsåkare. Jag själv tänkte därefter köra två lugna skidpass.

Inga kommentarer: