fredag, februari 20, 2009

Byt ut det svenska vallateamet.

Återigen blir svenskarna bortvallade, dåligt av vallarna. I och för sig så visade det sig att de kunde valla idag, men skulle gjort motsatsen, nämligen skippat vallan och ruggat. Många av dem är säkerligen där bara för att få ha sverigekläderna på sig, vilket jag tror gäller för många ledare i laget.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Är det inte åkarna som väljer om dom ska åka med valla eller ruggade skidor?

Det skrev då Haag iaf på sin hemsida.

Anonym sa...

Du är ju en jävla pajas, bögvarning också, och sämst på skidor.
Tror de är bättre du sågar dig själv än att du försöker såga andra när du inte vet ett skit.

FJANT

Unknown sa...

Jo förvisso är det så, men då det vid upprepade tillfällen i liknande fören blivit samma utfall för åkarna, så tycker man ju att de borde få en professionellare rådgivning utav vallarna. De hade ju också hunnit byta till de ruggade paren precis innan start då de såg hur utfallet blev för Daniel och Mattias.

Pajas förvisso, bög njae, jag tror då att jag utan problem skulle hänga av dig på i princip vilken sträcka och disciplin som helst. För en duktig åkare skriver inte sånt till en annan tävlingsåkare. Jag vet då uppenbarligen mer om dig, bland annat om att man inte ska vara anonym när man skriver sådant här. Får jag kan lova dig att du aldrig aldrig skulle våga säga det du skrev till mig öga mot öga!

Anonym sa...

Ni i Falun borde väl ha erfarenhet av att bli bortvallad efter vad som hände på SM i Sundsvall

Anonym sa...

åh, vem är det som är pajas egentligen? känner du dig träffad eller något? det är bara folk med vädligt LÅG självkänsla som skriver sådär. Och att du är undertecknad som anomnym visar ju bara hur feg du är. för det är du väl, inte sant?

Unknown sa...

Vilka hör till gruppen "ni i Falun"? Den klubb jag representerar heter Falun/Borlänge Skidklubb och tydligen verkar du veta bättre än vad jag gör i det specifika fallet! Frågan är nu vad det har med inlägget att göra?