söndag, december 14, 2008

Träning i veckan:

Hallå! Preliminär träning i veckan är följande:
Mån: Vila.
Tis: FM: en timme jogg, EM: Friidrottsintervaller+rullskidsintervaller.
Ons: FM:Styrka, EM: Skidor distans.
Tors: FM: Impulspass, 25 stycken både skate och klassiskt. EM: Skidor distans.
Fre: vila
Lör: FM: Sprint-intervaller 4X2,5min A3+ + 4X5' A3- EM: Skidor distans
Sön: Ett eller två distanspass.
Såhär hade jag tänkt träna i veckan. Beror ju sen på om det blir nåt jobb i veckan. Blir det jobb en dag så skriver jag det, och den dagen kommer jag att bara köra ett pass vilket blir det hårdaste. Till exempel om jag skulle jobba onsdag så blir det styrkepasset, jobbar jag torsdag blir det impulspasset och så vidare. Hör gärna av er om ni är sugna på att vara med. Vore kul med sällskap!

Inga kommentarer: