onsdag, november 19, 2008

Löpdistans + "hoppsan"!

Nu på eftermiddagen var det som jag tidigare nämnt löpdistans som stod på programmet. Jag fick äran att träna med Sebastian "guldkedjan" Wass och Rikard "lill-tunnan" Tynell. Wass som cyklade till mötesplatsen "röda stugan" på lugnet kom punktligt och var helt uppspelt då han hade ramlat på vägen upp och slagit hål i byxorna, han hade även slagit sönder korken på vätskebältet. Halkan fick dessa två grabbar smaka på efter endast tre minuter in på passet då de två faller som två käglor precis framför mig exakt samtidigt. Det var bara en utav ett X antal vurpor under passet. Lyckligtvis klarade sig alla helskinnade. Men halkan var förrädisk under detta två timmar långa pass, då det just kommit nysnö och låg på fryspunkten så var det omöjligt att se alla isfläckar.

Dagens "hoppsan" var att döskallarna på lugnets skidstadion ställt ut inte mindre än tre stora snökanoner och ca. åtta stycken små kanoner! Ja, ni läste rätt!

Wass är jätteglad!

Jag innan passet.

Det snöar!

Vackert!

Bildbevis på en utav snökanonerna!

Rikard har druckit lite mycket innan passet!

Skidstadion efter passet!

2 kommentarer:

Anonym sa...

heej steen...kan intyga att de var halkigt även i smebacken. höll mig på benen iaf men de var när ett par gånger. åker du på fredag?

pöss

Unknown sa...

Hej! Ja de där Sme´backarna ska då alltid vara ute i tid!! Japp jag drar på fredag!