tisdag, oktober 28, 2008

Åt rätt håll!


Idag var egentligen första distanspasset då jag riktigt kände att det gick att åka hyfsat fort under en längre tid, jag skatade i 2,10. Hade riktigt bra träff i treans växel tyckte jag, då jag körde några perioder ca 5-10 min med AII-puls och även på impulserna som jag körde! Blev även en halvtimme benskate.


De saker som jag har till fördel jämtemot andra som tränat hela sommaren är väldigt få. Men det finns några saker jag tycker att jag kan dra till min fördel:


  • Jag kommer inte att vara sliten.

  • Kommer att känna mig mer hungrig.

  • Går in i säsongen totalt utan press!

Detta tycker jag känns bra, även om jag tyvärr är ca fem månader efter i träningen. Men jag ska göra det bästa utav situationen i alla fall. En sista sak jag tycker jag har förbättrat är mitt psyke, och mycket sitter faktiskt i just huvudet!


Inga kommentarer: