lördag, oktober 18, 2008

Löpning trots allt


Idag skulle jag springa vildmarksleden som jag skrev igår, men när jag vaknade så kände jag mig halvkrasslig. Så jag bestämde mig för att hoppa över fyra timmars löpning och vila. Men senare under dagen började jag känna mig bättre och bättre, så jag bestämde mig för att träna i alla fall. Jag tänkte springa en sväng bara, men ju längre jag sprang desto bättre kändes det. Sprang faktiskt i 2,30, över tre toppar och med en snittpuls på 144. Så det var ett bra pass. Imorgon är det vila. Denna vecka blev det 11 timmar, nu kör jag på ännu hårdare vecka efter vecka! Så får vi se vad som händer!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Låter kanon det, du ska se att nu kommer du igång på riktigt, snart kommer formen å då blir du farlig. Vi får ta något pass snart, ska bara friskna i själv först så ska vi träna på.

Ha de gött så hörs vi

Unknown sa...

tack Rikard! Krya på dig så kör vi hårt!