onsdag, oktober 15, 2008

4 X 8 '


Idag var det dags att köra första intervallpasset på länge. Jag körde fyra stycken åtta minuters intervaller och tro det eller ej så orkade jag hålla en väldigt bra fart under alla intervallerna. Det får jag vara nöjd med. Träningskamrat på dagens pass var Per "Isse" Israelsson!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jah..nog var väl de där ett fint pass idag!?! Skönt å få lite fart på hjulen...men tror faan jag kommer ha träningsvärk i ljumskarna imorrn..;) Kul me ny blogg för övrigt...snart är du me i toppen igen..;)

// Isse

Unknown sa...

Ja kanon, ja de kommer kännas. hehe tack ska du ha!

Anonym sa...

du är snygg;)

Anonym sa...

Isse, hade du cykel på passet:)

Anonym sa...

Hej på dig Adam! =)

Kul att du kör på igen både när det gäller bloggandet och träningen!
Lycka till! =)

Unknown sa...

Nej Isse är snabb! Tack Pontus! Kul att de gick bra på Hackmora för dig!

Anonym sa...

jag vill minnas att jag hade rullskidor på fötterna....