lördag, juli 14, 2018

Seger - 6,68 km @ 23,33 min


Det gick ju vägen det där. Oerhört seg och sliten på uppvärmningen. Benen var värst, sliten sedan onsdagens styrka och lätt krampkänning i höger baksida. Gjorde ändå en gedigen uppvärmning tillsammans med Amanda på totalt 30 minuter, fick in tre minuter tröskel och 10 kortare ruscher. 

När väl starten gick så släppte den dåliga känslan nästan helt och jag kunde verkligen ta ut mig bra idag. Bra känsla men inte helt toppen, fast så är det väl alltid!?

Jag ledde från start och blev ganska tidigt ensam. Första tre var det mycket uppför på grusväg. 75 höjdmeter till toppen. Sista tre var det stig och utför. Här är kilometertider och höjdmeter/fallmeter per kilometer:Inte alltför illa kan jag tycka. Snittpulsen landade på 179 och maxpulsen 188. Bra där. Avslutade dagens aktivitet med att springa fyra minuter tröskel i 3,35 min/km-tempo. 

Roligast med dagen var att Amanda sprang och blev tvåa bland damerna! Även Alfons var med i barnvagn med farmor och fick medalj efteråt av Jens Eriksson. En riktig höjdardag! 

Inga kommentarer: